top of page
  • Kids Learning

Ontdek de lesmaterialen in de Najaarskrant!

In de Najaarskrant, boordevol materialen voor groep 1 t/m 8, vind je alles wat je nodig hebt om leerlingen op een moderne en boeiende manier kennis te laten maken met de wereld om hen heen. Deze materialen zijn speciaal ontworpen voor vernieuwingsscholen en scholen met een moderne kijk op leren.

De Najaarskrant gemist?

Geen probleem, lees de krant hier digitaal. We geven hieronder een samenvatting van wat je in de krant kunt vinden.


Neem een kijkje in de Najaarskrant waar je onze volgende materialen vindt:


TopOntdekkers - de wereld ontdekken en onderzoeken

TopOntdekkers is een thematische zaakvakmethode voor groepen 1 t/m 8. Met deze methode leren leerlingen niet alleen de wereld om zich heen kennen, maar ontwikkelen ze ook nieuwe vaardigheden. Door thematisch onderwijs te combineren met boeiende werkvormen, stimuleert TopOntdekkers leerlingen om nieuwe inzichten op te doen en hun horizon te verbreden. Dit programma brengt ontdekkend en onderzoekend leren samen.

TopTopo - Vlieg mee op een topografische avontuur

TopTopo biedt een frisse kijk op topografie voor leerlingen in groep 1 t/m 8. De combinatie van een eigen TopTopo atlas en een digitale leeromgeving maakt van het leren van topografie een spannende reis. Kinderen vliegen langs Nederland, Europa en de wereld en ontdekken nieuwe kaarten terwijl ze toponiemen invullen. Daarnaast kunnen ze hun kennis testen met vijf boeiende games. TopTopo maakt topografie leuk en leerzaam!


TopCanon - Duik in de Geschiedenis van Nederland

Voor groepen 5 t/m 8 is er TopCanon, een complete geschiedenismodule die perfect aansluit op de Canon van Nederland. Dit lespakket neemt leerlingen mee op een reis door de Nederlandse geschiedenis en biedt een diepgaand inzicht in ons cultureel erfgoed.

TopTechneut - Bouw de toekomst met techniek

TopTechneut is de ideale techniekmethode met vier verschillende mappen en een digitale leeromgeving voor groep 1-2, 3-4, 5-6 en 7-8. Deze methode stelt scholen in staat om een doorlopende leerlijn voor curriculum science, techniek en wetenschap te creëren. Leerlingen zullen genieten van de boeiende wereld van techniek.

TopLezers - Begrijpend lezen met themagerichte teksten uit kinderboeken

TopLezers is ontworpen om kinderen met plezier te laten lezen en tegelijkertijd hun kennis van de wereld te vergroten. Met themagerichte teksten uit recente kinderboeken en leuke opdrachten, worden leerlingen aangemoedigd om dieper in de tekst te duiken en hun leesbegrip te verbeteren.

LDO Rekenen - een complete rekenmethodiek

LDO Rekenen biedt een moderne benadering van rekenonderwijs, waarbij het niveau van elke leerling centraal staat. Dit programma is perfect voor scholen die een traditionele rekenmethode willen loslaten en tegelijkertijd structuur en flexibiliteit willen behouden.


LDO Rekenwerkbladen - Extra oefening voor elk niveau

De LDO Rekenwerkbladen zijn gemaakt voor alle groepen. Ze zijn ideaal voor extra oefening en ondersteuning. Deze werkbladen kunnen worden ingezet voor het wegwerken van deficiënties, het verrijken van het curriculum, of voor plusklassen. Ze zijn met name geschikt voor scholen die met digitale rekenmethoden werken.

Speciaal de onderbouw


De Getallentrein en De Lettertrein - Leren met plezier in groep 1 en 2

Voor de jongsten in groep 1 en 2 biedt De Getallentrein en De Lettertrein een interactieve manier om kennis te maken met getallen en letters. Deze lespakketten zijn bijzonder geschikt voor nieuwkomers en kinderen met een taalachterstand en passen perfect binnen het kader van ontluikende geletterdheid.


Bas in de klas: De Ideale Partner in Voorbereidend Onderwijs

Voor leerlingen, ouders, pedagogisch medewerkers en leerkrachten is Bas in de Klas al jarenlang een bekend en vertrouwd gezicht in het voorbereidend onderwijs. Bas neemt leerlingen mee op avontuur en begeleidt hen in een leerzaam en boeiend proces. Dit programma biedt een allesomvattend pakket voor voorbereidend taal en rekenen met speciale aandacht voor alle ontwikkelingsgebieden van het jonge kind, met in het bijzonder peuters en kleuters.


Met deze vernieuwende lesmaterialen uit de Najaarskrant kunnen scholen de leerervaring van hun leerlingen naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om aardrijkskunde, geschiedenis, techniek, lezen of rekenen, deze materialen zijn ontworpen om leren boeiend en effectief te maken. Laat het najaar van kennis en ontdekking beginnen!

Meer informatie? Wij geven graag een vrijblijvende presentatie

Wij willen graag dat u onze materialen en digitale omgevingen zelf gaat ervaren en bieden de mogelijkheid inhoudelijk hiermee kennis te maken. Graag geven wij een vrijblijvende presentatie bij u op school. Voor het maken van een afspraak of voor verdere informatie zijn we maandag t/m donderdag tussen 8:00 en 17:00 uur te bereiken via telefoonnummer 0546 55 65 05 of stuur een e-mail naar: info@kidslearning.nl.


44 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page