top of page
delettertrein.png

Onze onderwijsmaterialen

 

 

Onze onderwijsmaterialen zijn met alle zorg samengesteld. We ontwikkelen en produceren methoden voor alle groepen van het primair onderwijs. Bekijk hieronder ons aanbod of ga direct naar de bestelpagina voor het gehele product aanbod. 

TopOntdekkers-banner-brochure.png

Zaakvakken: TopOntdekkers​

TopOntdekkers is een thematische zaakvakmethode voor de groepen 1 t/m 8. Leerlingen leren zichzelf kennen en ontdekken de wereld. Door thematisch onderwijs te combineren met leuke werkvormen komen de leerlingen tot nieuwe inzichten en ontwikkelen ze nieuwe vaardigheden. 

TopLezers-in ontwikkeling.png

Begrijpend lezen met TopLezers

 

Met TopLezers leren kinderen begrijpend lezen met plezier!

Lezen, praten en denken over rijke teksten uit kinderboeken biedt betekenisvolle leessituaties en kinderen krijgen weer zin om een boek te lezen. Hoe zou het verhaal verder gaan? Welke leuke informatieteksten staan er nog meer in dit boek?

IMG_6197_edited_edited_edited.jpg

Drama met TopDrama

 

TopDrama is een extra uitbreiding bij TopOntdekkers en kan heel functioneel worden ingezet naast de thematische lessen van TopOntdekkers, zoals dat ook geldt voor TopCanon, TopTechneut en TopTopo.

DeLettertrein-Digitaal-sfeer.jpg

De Lettertrein

 

De Lettertrein is een compleet lespakket voor de ontluikende geletterdheid. 

Op een speelse manier maken zowel peuters als kleuters kennis met letters in elke vorm: letterteken, letterklank, de positie van een letter in een gesproken en geschreven woord en nog veel meer! 

Er zijn talloze activiteiten te doen met de Lettertrein.

Kopie van LDO Rekenen thematisch rekenen.png

LeerDoel Onderwijs Rekenen 

 

Het nieuwe leren: LeerDoel Onderwijs. De rekenmethodiek die óók geschikt is voor combinatiegroepen.

Met LDO Rekenen lukt het weer om ruimte te hebben om het rekenonderwijs te laten aansluiten bij wat er leeft bij jou in de groep. Rekenen wordt betekenisvol!

headerTopCanon-logo.jpg

Geschiedenis met TopCanon

 

TopCanon is een extra module om naast TopOntdekkers extra aandacht te geven aan geschiedenis. Deze module biedt 50 opdrachtkaarten die aansluiten op de 50 vensters van de Canon van Nederland. Deze kaarten zitten in een map maar zijn ook te vinden in de digitale leeromgeving. 

Binairo.png

Extra oefenen met werkbladen

 

Basisschoolmateriaal biedt meer dan 20.000 van de allerbeste werkbladen, voor alle groepen en voor bijna elke leerling, overzichtelijk geordend bij elkaar. De werkbladen zijn gericht op individuele oplossingen voor individuele kinderen en gericht op huiswerk-thuiswerk voor alle kinderen. 

TopTopo Atlas digitale omgeving-banner-medium.jpg

TopTopo

TopTopo heeft een prachtige digitale leeromgeving die je kunt uitbreiden met een eigen TopTopo Atlas!

Digitaal kunnen de kinderen spelenderwijs oefenen met vele verschillende oefenvormen en spelletjes. In de TopTopo atlas kunnen ze alle toponiemen invullen die ze geleerd hebben.

IMG_2717_edited (1).jpg

LDO Rekenwerkbladen

De LDO Rekenwerkbladen geven de leerkracht de vrijheid om methodeoverstijgend gepersonaliseerde content aan te bieden, zodat de leerling exact op zijn niveau oefent. Naast de lesstof kan een leerling toegang krijgen tot nieuwe domeinen, zodat er ook klasoverstijgend gewerkt kan worden.

TopTechneut-homepage-banner.jpg

Techniek met TopTechneut

 

TopTechneut is een extra module naast TopOntdekkers voor extra verdieping op Techniek. Voor elke groep zijn er uitdagende opdrachtkaarten, die eenvoudig inzetbaar zijn. De onderwerpen zijn erg uiteenlopend zodat elke techniekles uniek is. Denk aan onderwerpen als magnetisme, zwaartekracht, geluid, luchtdruk, elektriciteit en nog veel meer. 

De Getallentrein-download brochure.jpg

De Getallentrein

 

Teun de giraf rijdt met zijn trein door het land van getallen en brengt allerlei goederen langs. Hij helpt graag een handje mee met het laden en lossen en zo maakt hij de leukste avonturen mee! Spelenderwijs maken peuters en kleuters kennis met getallen 1 t/m 20 aan de hand van het prentenboek met bijbehorende digitale omgeving en een pakket aan materialen. 

bottom of page