top of page
  • Kids Learning

Bezoek ons op de themamiddagen van Reinders!

We zijn aanwezig op de Themamiddagen van Reinders. Wij presenteren LDO Rekenen tijdens de Themamiddagen Rekenen, TopOntdekkers tijdens de Themamiddagen Wereldoriëntatie en TopLezers tijdens de themamidaggen Lezen.

Themamiddag Rekenen


Datum: woensdag 12 oktober 2022 of woensdag 22 maart 2023

Tijd: 13:30 - 16:30 uur

Plaats: Inspiratiecentrum Reinders in Oisterwijk

Voor wie: Onderwijsprofessionals in het basisonderwijs


Graag laten we je met een presentatie kennis maken met onze complete rekenmethodiek LDO Rekenen voor groep 1 t/m 8! De presentatie zal +- 45 minuten duren.


LDO Rekenen is een indrukwekkende nieuwe manier van leren, waarbij de kerndoelen van rekenen zijn vertaald naar specifieke leerdoelen. LDO Rekenen biedt thematisch rekenonderwijs.


Binnen deze thema's kunnen kinderen samen met de leerkracht een individuele leerroute uitstippelen. Hierdoor kan elk kind op eigen niveau werken. Resultaten worden niet alleen beter, maar rekenen wordt ook nog eens veel leuker en betekenisvoller!


Kan je hier niet aanwezig zijn maar wil je wel meer info over LDO Rekenen? Neem contact met ons op bij de klantenservice, tel: 0546 55 65 05 of mail naar: info@kidslearning.nlThemamiddag Wereldoriëntatie


Datum: woensdag 2 november 2022 of woensdag 8 maart 2023

Tijd: 13:30 - 16:30 uur

Plaats: Inspiratiecentrum Reinders in Oisterwijk

Voor wie: Onderwijsprofessionals in het basisonderwijs


Tijdens de Themamiddag Wereldoriëntatie zullen wij TopOntdekkers presenteren, waarbij je in 45 minuten op de hoogte bent van onze thematische zaakvakmethode voor de groepen 1 t/m 8!


Met TopOntdekkers ontdekken en onderzoeken de leerlingen de wereld en leren ze zichzelf kennen. Door thematisch onderwijs te combineren met leuke werkvormen komen de leerlingen tot nieuwe inzichten en ontwikkelen ze nieuwe vaardigheden.


Kan je niet aanwezig zijn tijdens de Themamiddag, maar wil je wel meer info over TopOntdekkers? Neem contact met ons op bij de klantenservice, tel: 0546 55 65 05 of mail naar: info@kidslearning.nlThemamiddag Lezen


Datum: woensdag 15 maart 2023

Tijd: 13:30 - 16:30 uur

Plaats: Inspiratiecentrum Reinders in Oisterwijk

Voor wie: Onderwijsprofessionals in het basisonderwijs


Tijdens de Themamiddag Lezen gaan wij TopLezers introduceren middels een presentatie van +- 45 mintuten.


Met TopLezers leren kinderen begrijpend lezen met plezier! Lezen, praten en denken over rijke teksten uit kinderboeken biedt betekenisvolle leessituaties en kinderen krijgen weer zin om een boek te lezen.


De lessen van TopLezers zijn gekoppeld aan de thema’s van TopOntdekkers en kunnen ook los van TopOntdekkers worden gegeven. Kinderen bouwen aan hun netwerk van woorden en kennis van de wereld. Ze passen aangeleerde leesstrategieën toe tijdens de lessen TopOntdekkers. Begrijpend lezen met TopLezers is leuk, motiverend en betekenisvol!


Kan je niet aanwezig zijn tijdens de Themamiddag, maar wil je wel meer info over TopLezers? Neem contact met ons op bij de klantenservice, tel: 0546 55 65 05 of mail naar: info@kidslearning.nl
Comments


bottom of page