top of page
  • Kids Learning

Webinar TopLezers gemist?

Webinar gemist? Geen probleem! Je kan deze terug kijken. Wat kan je verwachten? Een presentatie van 30 minuten over de methodiek TopLezers, waarin we alles van TopLezers laten zien en uitleggen.

TopLezers webinar terugkijklink
TopLezers in het kort

Met TopLezers leren kinderen begrijpend lezen met plezier! Lezen, praten en denken over rijke teksten uit kinderboeken biedt betekenisvolle leessituaties en kinderen krijgen weer zin om een boek te lezen. Hoe zou het verhaal verder gaan? Welke leuke informatieteksten staan er nog meer in dit boek?


Er zijn vijf voorwaarden om tot leesbegrip te komen: leesmotivatie, vlot kunnen lezen, een goede woordenschat, kennis van de wereld en het kunnen toepassen van leesstrategieën. De lessen van TopLezers zijn daarom gekoppeld aan de thema’s van TopOntdekkers en kunnen ook los van TopOntdekkers worden gegeven. Kinderen bouwen aan hun netwerk van woorden en kennis van de wereld. Ze passen aangeleerde leesstrategieën toe tijdens de lessen TopOntdekkers. Begrijpend lezen met TopLezers is leuk, motiverend en betekenisvol! ​

TopLezers is vanaf het nieuwe schooljaar 2023 vekrijgbaar voor groep 5/6, na een jaar zal groep 7/8 vekrijgbaar zijn. TopLezers in het echt zien?

We hebben proeflessen gemaakt voor groep 5/6 en 7/8. Deze kan je gratis aanvragen. Vraag hier gratis proeflessen aan.

42 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page