top of page
  • Kids Learning

TopLezers webinar

We geven dit schooljaar een webinar van onze begrijpend lezen methodiek TopLezers. Ontmoet ons in de cloud tijdens het 'Webinar Lezen' van Heutink en laat je informeren en inspireren over TopLezers.

Tijdens het webinar zullen we in 45 minuten TopLezers presenteren. Van visie tot materialen. Na ons webinar heb je een goed beeld van TopLezers. Achteraf is er mogelijkheid tot vragen stellen.


Aanmelden


Het webinar wordt georganiseerd door Heutink, je kan je dus ook via Heutink aanmelden. Het webinar is te zien op woensdag 16 november om 12:30 tot 13:15 uur. Komt het dan niet goed uit, maar wil je het webinar wel graag zien? Dat kan! Het webinar is later nog terug te kijken via de terugkijklink, meld je dan even aan zodat we de link naar je toe kunnen sturen.Kosten


Deelname is gratis.


TopLezers in het kort


Met TopLezers leren kinderen begrijpend lezen met plezier! Lezen, praten en denken over rijke teksten uit kinderboeken biedt betekenisvolle leessituaties en kinderen krijgen weer zin om een boek te lezen. Hoe zou het verhaal verder gaan? Welke leuke informatieteksten staan er nog meer in dit boek? Er zijn vijf voorwaarden om tot leesbegrip te komen: leesmotivatie, vlot kunnen lezen, een goede woordenschat, kennis van de wereld en het kunnen toepassen van leesstrategieën. De lessen van TopLezers zijn daarom gekoppeld aan de thema’s van TopOntdekkers en kunnen ook los van TopOntdekkers worden gegeven. Kinderen bouwen aan hun netwerk van woorden en kennis van de wereld. Ze passen aangeleerde leesstrategieën toe tijdens de lessen TopOntdekkers. Begrijpend lezen met TopLezers is leuk, motiverend en betekenisvol! TopLezers is vanaf het nieuwe schooljaar 2023 vekrijgbaar voor groep 5/6, na een jaar zal groep 7/8 vekrijgbaar zijn.


TopLezers in het echt zien?


We hebben proeflessen gemaakt voor groep 5/6 en 7/8. Deze kan je gratis aanvragen.


13 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page