header-werkbladen-home.png

Basisschoolmateriaal​: Extra oefenen met werkbladen

 

 

Basisschoolmateriaal biedt meer dan 20.000 van de allerbeste werkbladen, voor alle groepen en voor bijna elke leerling, overzichtelijk geordend bij elkaar. De werkbladen zijn gericht op individuele oplossingen voor individuele kinderen en gericht op huiswerk-thuiswerk voor alle kinderen. Dat doen we door extra oefening of extra uitdaging te bieden voor rekenen en taal of leerinhouden rond speciale thema’s als visuele waarneming, concentratie, fijne motoriek, schrijven, seizoenen, feestdagen, Engels en nog veel meer.

De hoogwaardige werkbladen van Basisschoolmateriaal.nl zijn nu verkrijgbaar bij Uitgeverij Onlineklas. Het is nu mogelijk een schoollicentie aan te schaffen voor groep 1 t/m 8 voor slechts 99 euro. 

Engels%20alfabet_edited.jpg

Hoe werkt basisschoolmateriaal

op school?

Wij het beheer, jij het gemak en de ruime keuze, zonder het overzicht te verliezen! Via de portal van Onlineklas worden de werkbladen beheerd op leerling-, groeps-, project- of leerkrachtniveau. Daarna print je de gewenste aantallen of zet je ze klaar voor de leerling. Geen beheer op het eigen netwerk van 20.000 werkbladen per gebruiker, wél voor elke leerkracht en leerling toegang en gemak. En zo blijven gebruikte werkbladen ook beschikbaar als een leerjaar wisselt van leerkracht.

5 voordelen op een rij 

1. Keuze

Zoveel keuze per groep, per thema,

per project...voor zoveel leerlingen!

2. Kwaliteit

Bekijk en vergelijk de kwaliteit in keuze en de kwaliteit van de werkbladen.

3. Gemak

Handig beheer per 

groep, leerling, project of gebruiker.

4. Passend

Passende leeroplossingen voor individuele leerbehoeften.

5. Prijs

Toegang tot 20.000 hoogwaardige werkbladen voor een scherpe prijs.

Wat zeggen gebruikers?

Lees hier de ervaringen van gebruikers van de werkbladen van Basisschoolmateriaal.nl.

“Voor elk kind materialen op maat, gewoonweg super! Veel variatie en differentiatie mogelijk. Ook goed dat er zelfs materiaal is voor kinderen uit groep 1/2 en de hoogbegaafde leerlingen of leerlingen die wat ex tra oefening nodig hebben. Het materiaal is leuk, oorspronkelijk met een prettige lay-out en slaat zeer goed aan bij leerlingen uit elke groep. Ik heb afgelopen zaterdag op een netwerkdag voor RT’ers veel naar deze site verwezen! Ik wens hem iedere RT ’er toe.”

Orthopedagoog / Praktijk Remedial Teaching Leiden

Download werkbladen

Eerst uitproberen? Dat kan! Download een aantal werkbladen die we hebben geselecteerd uit ons uitgebreide assortiment. 

Bestel een licentie voor groep 1 t/m 8

Met een schoollicentie koop, gebruik en beheer je per gebruiker, groep, project of leerling en laat je bij volle tevredenheid de licentie doorlopen. Start vandaag nog. 

© 2021 Kids Learning B.V. - Educatieve Uitgeverij