TopTopo-Topografie-module2.png

Nieuw: TopTopo, spelenderwijs topografie leren! 

 

 

Hoe heten alle hoofdsteden van onze provincies? Waar stroomt de Westerschelde? Welke buurlanden heeft Duitsland? Waar ligt de Sahara? Met de vernieuwde topografie module TopTopo leren kinderen alle toponiemen van Nederland, Europa en de wereld!

 TopTopo bestaat uit een digitale leeromgeving én een eigen TopTopo atlas. Digitaal kunnen de kinderen spelenderwijs oefenen met vele verschillende oefenvormen en spelletjes. In de TopTopo atlas kunnen ze alle toponiemen invullen die ze geleerd hebben. Ook is er een toetsmodule, zodat getoetst kan worden of de kinderen de toponiemen beheersen. Kortom, een leuke én leerzame manier om topografie te leren! 

Toptopo-Auto-lres.png
stippellijn.png

Mijn TopTopo atlas

De TopTopo atlas bestaat uit 3 delen: Nederland, Europa en de wereld. De kinderen moeten zuinig zijn met hun atlas, want t/m groep 8 vullen ze hun atlas steeds verder in. Zo leren ze steeds meer van Nederland, Europa en de wereld!

Op de laatste pagina is er een cijferlijst, zodat kinderen overzichtelijk hebben welke cijfers er gehaald zijn voor de toets. 

banner foto doeboek atlas-lres.jpg
Banner-small atlas binnenzijden-lres.jpg
Toptopo-Auto-rechtvooruit.png
stippellijn zonder aanwijzer.png
TopTopo Atlas digitale omgeving-banner-medium.jpg

De digitale leeromgeving van TopTopo

De digitale leeromgeving van TopTopo bestaat uit: Nederland, Europa en de wereld. Binnen deze delen staan er oefeningen en spellen klaar om de toponiemen op verschillende manieren te oefenen en te onthouden. Binnen de ditigale omgeving is door de leerkracht aan te geven welke tegels zichtbaar zijn en welke niet. Ook is er een toetsmodule toegevoegd, zodat er getoetst kan worden of de kinderen de toponiemen kennen. 

Toptopo atlas-auto rechts.png
Banner-small digitale omgeving binnenzijden.jpg
Auto drukwerk3 klein-lres.png
banner landingspagina kaarten  klein.jpg

Meer weten over TopTopo?

Heb je vragen over TopTopo of nieuwsgierig naar hoe de digitale omgeving eruit ziet? Neem via onderstaande knop contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder. 

Het vliegspel

In de digitale omgeving kunnen kinderen het vliegspel spelen! Met het vliegspel leren kinderen spelenderwijs de toponiemen. Ze kunnen zelf de opties bepalen en de doelen die ze willen leren. In het spel vliegen ze dan naar de doelen toe en krijgen ze punten per goed gevlogen doel! 

banner vliegspel.jpg
stippellijn zonder aanwijzer.png