Ontdek de wereld met TopOntdekkers!

 

TopOntdekkers is een thematische zaakvakmethode voor de groepen 1 t/m 8. Leerlingen leren zichzelf kennen en ontdekken de wereld. Door thematisch onderwijs te combineren met leuke werkvormen komen de leerlingen tot nieuwe inzichten en ontwikkelen ze nieuwe vaardigheden. 

Opbouw van TopOntdekkers

Het bevat doorlopende leerlijn van groep 1 t/m 8, maar is ook vanaf groep 3 of groep 5 in te zetten. Dat bepaalt de visie van de school. Elke twee jaargroepen kent 12 overeenkomstige thema’s. Dus elk jaar worden er 6 thema’s aangeboden. Deze thema’s bevatten onderwerpen uit de vakken geschiedenis, aardrijkskunde, natuur en techniek. Elk thema bevat opdrachtkaarten waarbij de ontwikkeling van de vaardigheden centraal staan. 

Thematische zaakvakmethode voor groep 1 t/m 8

Banner-tegels-12.jpg
Banner-tegels-34.jpg
Banner-tegels-56.jpg
Banner-tegels-78.jpg

Waar is TopOntdekkers op gebaseerd?

TopOntdekkers is gebaseerd op:

 

  • Geïntegreerd zaakvakonderwijs

  • Zelfontdekkend leren

  • Thematisch concentrisch werken

  • Meervoudige intelligentie

  • 21e eeuwse vaardigheden

  • Planning en reflectiegesprekken

Extra modules van TopOntdekkers

Op verschillende verfrissende manieren groep 5 t/m 8 thematisch laten werken aan de canon van Nederland. Op dit moment is alleen de digitale versie verkrijgbaar. Wilt u alvast TopCanon vooruitbestellen? Dat kan! Neem contact op met onze klantenservice.

Wil je extra aandacht besteden aan aardrijkskunde? Vanaf groep 5 kan je al aandacht besteden aan TopWereld. Op dit moment is alleen de digitale versie verkrijgbaar. Wilt u alvast TopWereld vooruitbestellen? Dat kan! Neem contact op met onze klantenservice.

Een digitaal topografieprogramma  dat aansluit op alle methoden? Bekijk TopTopo! Op dit moment is alleen de digitale versie verkrijgbaar. Wilt u alvast TopWereld vooruitbestellen? Dat kan! Neem contact op met onze klantenservice

Drama zoals het bedoeld is in de klas! Het bestaat uit een houten kist met 30 verschillende opdrachtkaarten, bestaande uit drie categorieën: wie-wat-waar. Een leerling kiest uit elke serie een kaart en op basis van deze kaarten wordt een situatie uitgebeeld. 

Nieuwsgierig geworden?

Presentatie aanvragen.

Demo aanvragen.png
achtergrond-kolommen-midden.jpg
Presentatie aanvragen.png
achtergrond-kolommen-rechts.jpg
Online bestellen.png

Download hier de brochure

banner-brochure.jpg

Download brochure

Klik op onderstaande knop en de download van de brochure van TopOntdekkers zal automatisch starten. 

Overstapregeling

Wilt u een overstap maken van TopOndernemers naar TopOntdekkers? Dat kan! Wij willen u graag op maat een passende overstap geven.

 

Klik op onderstaande button en vul het  formulier in en wij zullen contact met u opnemen. Of neem contact op met de klantenservice. Onze  klantenservice helpt u graag verder.  

Banner-Lotte.jpg

Hulp nodig?

TopOntdekkers is met zorg ontwikkeld binnen ons team.

 

Heeft u vragen over een van de producten of heeft u hulp nodig? Neem contact met ons op via onderstaande button, of bel ons op: 0546 55 65 05. 

© 2020 Kids Learning B.V. - Educatieve Uitgeverij