top of page
HeaderTopOntdekkerskopie.png

Ontdek de wereld met TopOntdekkers!

 

TopOntdekkers is een thematische zaakvakmethode voor de groepen 1 t/m 8. Leerlingen leren zichzelf kennen en ontdekken de wereld. Door thematisch onderwijs te combineren met leuke werkvormen komen de leerlingen tot nieuwe inzichten en ontwikkelen ze nieuwe vaardigheden. 

Opbouw van TopOntdekkers

Het bevat doorlopende leerlijn van groep 1 t/m 8, maar is ook vanaf groep 3 of groep 5 in te zetten. Dat bepaalt de visie van de school. Elke twee jaargroepen kent 12 overeenkomstige thema’s. Dus elk jaar worden er 6 thema’s aangeboden. Deze thema’s bevatten onderwerpen uit de vakken geschiedenis, aardrijkskunde, natuur en techniek. Elk thema bevat opdrachtkaarten waarbij de ontwikkeling van de vaardigheden centraal staan. 

Thematische zaakvakmethode voor groep 1 t/m 8

TopOntdekkers mappen.jpg

Waar is TopOntdekkers op gebaseerd?

TopOntdekkers is gebaseerd op:

  • Geïntegreerd zaakvakonderwijs

  • Zelfontdekkend leren

  • Thematisch concentrisch werken

  • Meervoudige intelligentie

  • 21e eeuwse vaardigheden

  • Planning en reflectiegesprekken

Extra modules van TopOntdekkers

TopOntdekkers-TopCanon.png

Op verschillende verfrissende manieren groep 5 t/m 8 thematisch laten werken aan de canon van Nederland. Op dit moment is alleen de digitale versie verkrijgbaar. Wilt u alvast TopCanon vooruitbestellen? Dat kan! Neem contact op met onze klantenservice.

logo-TopOntdekkers - TopTechneut.png

Techniek op school van groep 1 t/m 8? Kies dan voor TopTechneut. Voor elke groep uitdagende opdrachtkaarten, die eenvouding inzetbaar zijn naast TopOntdekkers. Ideaal voor een verdieping in de plusklas, of een verbreding van je knutselles. Word een echte TopTechneut!

TopOntdekkers-TopTopo.png

Een digitaal topografieprogramma dat aansluit op alle methoden? Dat kan met TopTopo. Oefen met Nederland, Europa en de Wereld. TopTopo is vernieuwd! Ben je benieuwd? Vraag een gratis demo van de huidige versie aan via onze klantenservice.

TopOntdekkers-TopDrama.png

Drama zoals het bedoeld is in de klas! Het bestaat uit een houten kist met 30 verschillende opdrachtkaarten, bestaande uit drie categorieën: wie-wat-waar. Een leerling kiest uit elke serie een kaart en op basis van deze kaarten wordt een situatie uitgebeeld. 

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar onze materialen? Om nog beter te ondervinden hoe onze materialen in zijn werk gaan, hebben wij demo's ontwikkeld voor ieder product. Vul het formulier in voor een vrijblijvende presentatie of gratis digitale demo aanvraag. 

banner brochure.jpg

Download brochure

Klik op onderstaande knop en blader door de brochure van TopOntdekkers, deze kan je downloaden en printen zodat je alles op je gemak kan lezen! 

Overstapregeling

Wilt u een overstap maken van TopOndernemers naar TopOntdekkers? Dat kan! Wij willen u graag op maat een passende overstap geven.

 

Klik op onderstaande button en vul het  formulier in en wij zullen contact met u opnemen. Of neem contact op met de klantenservice. Onze  klantenservice helpt u graag verder.  

banner foto onderzoekend leren3.jpg

Vragen over TopOntdekkers?

TopOntdekkers is met zorg ontwikkeld binnen ons team.

 

Heeft u vragen over een van de producten of heeft u hulp nodig? Neem contact met ons op via onderstaande button, of bel ons op: 0546 55 65 05. 

bottom of page